Hokus pokus

Det händer grejer nu. Från hyresrätt till husägare. Hokus pokus ich liebe dich. Lite så ungefär. Mycket på en gång. Lite som taskig tyska fullproppad med kärlek. Som ett trolleri som jag inte riktigt tror på men som jag vet stämmer. För i dag skrev mannen och jag på kontraktet på ett eget hus. Jag ryser när jag tänker tanken, ryser för att det är så vansinnigt vuxet och moget och på riktigt och spännande och härligt. Ett eget hus. Jisses Amalia!

Jag är livrädd för arga snickaren och snubbarna på lyxfällan. Så nu blir det inte en endaste till Marimekko skål till samlingen eller någon annan pryl för den delen heller. Fast jag kan ju önska mig en sen i inflyttningspresent. Och. Det bästa, mannen är ju snickare så förhoppningsvis slipper jag träffa ovanstående snubbar och kan lägga fokus på att få ett tjusigt hem samtidigt som jag kokar soppa på ett stormkök eller var det en spik. Haha.

Däremot kommer det nog bli en hel del inspiration och dagdrömmar om renovering här på bloggen, som ett potpurri av kreativitet och fantasi. Lite som vanligt alltså fast med mer fokus på hus och så, vad tror ni om det?

Jag sover på saken och förstår nog inte riktigt vad det här innebär, men det kommer jag bli varse när lyan ska plockas ned i kartonger och ett helt hus ska fixas á la Deermountain Design.

Kommentarer

 • Rellis säger:

  Detta är ju fantastiskt!!
  Berätta mer för fröken Rellme!

  Den 5 januari 2012 kl. 00:41
 • Lucy Luke säger:

  Indedio fab!

  Den 6 januari 2012 kl. 14:55

Kommentera