Högtryck i repan

20110716-015807.jpg

Jösses vilken rivig förmiddag. Det har varit fullrulle på både incheckning och utcheckning, bokning för nästa år och allmänna frågor. Det är först nu när jag sätter mig ner som jag inser hur kissnödig jag är. Stått upp med ett leende på läpparna sen kl 10. Och det är otroligt roligt, gästerna undrar om det inte är lite rörigt i huvudet, till viss del ja, men det är nu jag trivs som bäst. När det är kö och solen skiner, gästerna ler och semestern har precis börjat.

Alla som ska checka ut är ute, nu inväntar vi dagens ankomster. Just nu är det 1140 enheter incheckade och det är växlande molnighet. Elplatserna kommer återigen bli fullbelagda. Solen letar sig fram och prognoserna för morgondagen är mulet men solen kommer åter på måndag. Jag tar en blogglunch i vanlig ordning, knaprar knäckebröd och laddar upp inför eftermiddagen.

Nu kör vi!

 

 

Kommentarer

  • Susanne säger:

    Jag är nyfiken på hur dags de börjar jobba i bageriet och hur många frukostbröd de egentligen bakar en morgon vid högsäsong? GOtt är det iaf! Kram Susanne

    Den 18 juli 2011 kl. 22:33

Kommentera