Högt iso och P1

Så igår när det hände att jag inte behövde ta nässpray förrän när jag skulle sova och redan hade bestämt mig för att jag var frisk. Idag är jag nämligen på jobbet. En jobbvecka innan den riktiga semestern. Och då ska jag minsann inte bli mer sjuk. Så det så.

Nåväl. Igår i alla fall gjorde jag lite nytta. För det första tog jag min cykel och mitt flås och cyklade till bästa Stål för lite förmiddagsfunderingar och häng i trädgården. Sen flåsade jag hem. Blev lite lat. Vilade lite, andades ur en näsborre och var glad över att jag mådde bättre. Sen hjälpte jag mannen lite med taket, körde tegeltransportör och forslade ner alla gamla pannor. Åkte till tippen och kastade lite historia.

Och om ni inte vet hur en tegeltransportör fungerar så är det inget svårt att ”köra” en sån, man sätter bara på knappen och sen åker den av sig själv, man måste bara vara beredd på att ta emot pannorna när det kommer, så att det inte blir kras.

Sen när kvällssolen letade sig in i köket fick jag ny energi och började städa. Jag tryckte på Klara Zimmergrens sommarprat och gnodde loss. Men hur mycket kan man gno på en stenskiva för att inte få ränder, snart har jag väl gjort en skulprut av den där graniten. Eller en inbyggd fruktskål. Och har ni förresten inte lyssnat på Klars sommarprat så tycker jag att ni kan göra det, tänkvärt och fint. Programmet hittar ni här.

Så med risk för att bli tjatig så får ni ta del av ett nystädat kök och vardagsrum. En hund och en bukett som upprepar sig och ett högt iso…

Kommentarer

  • Anna-Eva säger:

    Hej – vad fint ni gjort, helt makalöst. Med nya pannor på taket och en snorfri näsa hoppas jag att du snart får njuta av alltihop också. Saknar dig! Kram AE

    Den 2 juli 2012 kl. 16:40

Kommentera