Höger och vänster

20130328-041219.jpg
I början när jag precis blivit kioskinnehavare och med en vipkund hängande i luckan för jämnan så använde jag den där appen rätt flitigt. Det här med höger och vänster kan ju trots allt vara lite knivigt. Nu ammar jag dock inte lika ofta och kan då med en lätt handtryckning på tutten avgöra var det blir lucköppning. Och självklart ammar jag inte så sällan som var fjärde dygn, det vore ju straffbart.

Men det jag funderade på med den där appen, är att det är en himla tur att den inte är direktkopplad till förslagsvis socialen eller annan tillrättavisande myndighet, för då skulle jag nämligen ligga risigt till. Passarea gå och direkt in i finkan. Liksom. Stackars barn och stackars kiosk. Vem som helst utan mat i 114 timmar blir ju ett offer som eventuellt hotar att spränga en kiosk.

Så jag säger då det. App, lapp du slapp, hamna i finkan. Och för er som undrar över kioskens öppettider så är de högst individuella och endast anpassade efter Franks behov, dvs när helst han önskar sig ett glas mjölk.

Det var väl mest det med höger och vänster…

Kommentarer

 • Sofi säger:

  Men vilken app! Häftig!
  Det har utvecklas så mkt sen jag fick barn (även om det känns som igår)
  Min kompis körde med gummisnodd på armen som hon flyttade så hon visste vilken sida hon ammat.

  Kram å Frank är ju verkligen fantastisk på bilderna!

  Den 28 mars 2013 kl. 23:33
 • Eva säger:

  Tack Sofi!
  Den där appen har varit till hjälp i början, då jag ammade stup i kvarten 🙂

  Den 31 mars 2013 kl. 10:08

Kommentera