Hockeypremiär

Jag har precis kommit hem från min hockeypremiär. Gurra som jag annars tränar med undrade om jag ville följa med, egentligen var jag trött som en mört som simmat bört i Göteborg, men så tänkte jag att det är lika bra att passa på. Senast jag var på hockey var väl typ när jag gick på högstadiet och höll på att frysa ihjäl i den gamla ishallen, så det var liksom på tiden att prova igen.

Och det gick bra för mig, men inte för Örebro. Gurra och jag kom lite sent till matchen för att Jocke och jag fick en utryckning till stugan då vår brygga hade tagit ett ärevarv runt sjön och beslutat sig att stanna vid badplatsen en si så där 250 meter från dens egentliga plats, men det kan jag berätta mer om senare.

Förlusten med att komma sent till en hockeymatch är att jag missade den nedsläckta hallen, elden och inåkningen av spelarna, men precis när jag satt mig på min plats hoppade jag upp igen för att Örebro gjorde mål. Jädra härlig stämning på arenan då må jag säga.

Sen blev det ett till mål och sen var det roliga slut. Örebro spelade mot Rögle och förlorade dessvärre med 2-3 på straffar. Under tiden som jag smaskade Ahlgrens bilar och världens dyraste varmkorv så försökte Gurra lära mig lite av reglerna, det gick väl sådär, många linjer och avblåsningar hit och dit. Huvudsaken att de röda gör mål, liksom.

Men det var en rolig upplevelse, även fast jag egentligen fortfarande är sur för att de inte valde min design på de rackarns matchtröjorna.
Då hade de säkert vunnit hela skiten, haha.

Kommentera