Hjortsberg goes Budo & Fitness

Eller det där kanske var lite missvisande. Jag i egen hög person kommer sannerligen inte börja med någon budofitness, men nu ska ni få höra. En får ju vissa hintar ibland om att göra reklam hit och dit och det är ju inte så att det strömmar in fancy erbjudanden som jag tycker passar mig, men så hörde en snubbe av sig från Budo & Fitness och jag ba, varför inte?

Jag testar. Jag känner mig ju ändå hyfsat fit, inte så ness och inte alls budo. Men vissa av de produkter som finns på deras hemsida kan jag både önska mig och rekommendera, så vad falls. Jag kör. Dessutom tränar ju min bättre hälft thaiboxning så det här hittepåt kändes inte allt för långt bort.

Och sen får jag ju ta tillfälle i akt att sprida ut mitt bekräftelsebehov än mer om jag tar med mig träningen till bloggen och inte bara på Instagram. Ni som vill läser, ni andra hittar på något annat eller tar tag i er och klickar er in på sidan och kanske börjar er resa på er bättre version.

Min plan är som bekant att uppnå min bästa version innan min kropp återigen ska lånas ut till en liten rackare som någon gång ska bli Franks syskon, men det är inte än. Så nog hinner jag uppnå nya mål med min kropp.

Nåväl. Tack Budo & Fitness för förtroendet, nu jädrar ska jag fläka ut mig tillsammans med er så att pappa Pohlman får spunk och jag blir starkare än nånsin. Haha. Det här kommer bli bra, det hör ni ju själva.

Kommentera