Hittade till gymmet

Redan efter förra veckans yogapass i träningskläder kände jag att återkomsten till gymmet inte var allt för långt borta. Med tanke på att jag senast var där för 71 veckor sen, enligt ovanstående bild från Instagram med Frank i magen, så var det sannerligen på tiden.

Och efter att den gigantiska croissanten med vaniljkräm och choklad hade lagt sig som en krockkudde i magen, plus att jag förstörde en liten grej på pizzaracern vilket ledde till en inre irritation så försökte jag påminna mig om vägen till ÖKK.

Jag hittade dit, mitt kort fungerade och jag luktade svett redan innan. Efter sex minuter på crosstrainern var jag sannerligen svettig på riktigt, efter ytterligare 24 minuter och 5 km så var mjölksyran i låren skrämmande nära. Jag gick av, sneglade på de starka tyngdlyftarna med pappa Pohlmans kroppshydda och tights, kollade in de vältränade donnorna och tänkte att snart är jag där och gick med vacklande ben till nästa övning. Nös så att jag nästan kissade på mig och försökte komma ihåg hur det var man gjorde för att träna rätt.

Men jag kände mig lite vilsen, som om jag var där för första gången. Lyckades dock få till några set och började längta tillbaka till gamla takter. Avslutade med plankan 3 x 1 minut och fick nästan träningsvärk på väg till bilen.

Det här kommer förstås bli en hatkärlek utöver det vanliga tack vare träningsvärken som lär komma krypande redan under natten. Men som så många andra såhär i början av året så är jag optimistisk inför min kommande kroppsform. Ha. Nu kör ja, bitch 2014!

Jag säger som Britney Spears; you better work bitch!

Kommentera