Himmel och pannkaka

Jag har en ny vision om mitt välmående. Jag ska som sagt gå en runda i skogen på min rast istället för att krypa ihop till fosterställning under en filt i soffan på personalrummet. Jag ska ta tillvara på min rast och inhalera frisk luft. För det här med migrän vill jag aldrig mer uppleva. Dessutom ska jag försöka få någon slags rutin på min träning, typ som i somras. Sen ska jag lägga mig tidigare och prioritera min tid. Däremellan ska jag träna på att säga nej.

Himmel och pannkaka vad bra det kommer bli.

Och till visionen har blivit verklighet mer än en dag så gläds jag åt det fantastiska skådespelet som himlen bjuder på när jag jobbar sent. Sent och sent, så sent att solen går ner. Vilket numera är ganska tidigt. Och då försöker jag peka mot skyn och visa de små liven att det är en väldigt fin himmel. Jag tror att de är med på vad jag menar, även om ett barn sa båt och pekade på himlen. Molnen kanske såg ut som en båt, eller vad tycker ni?

 

Kommentarer

 • Camill. säger:

  Heja Eva!

  Den 14 november 2011 kl. 21:56
 • Eva säger:

  Tack. Om du skulle vara mer nyfiken på en del av mitt välmående får du gärna kolla in, http://www.ottarsmagi.wordpress.com
  Haha. Joråsåatt.

  Den 15 november 2011 kl. 22:34

Kommentera