Himmel och pannkaka vilken dag!

Vilken energi. Eller är det vädret som lurar mig. Först en heldag på jobbet med glada barn och solsken. Sen bio med brudarna och efter det häng med bästa Stål. Diskussioner om livet på en balle i sommarkvällen. Fantastiskt. Och för er som undrar nu, herregud, satt båda på en balle, otäckt. Nja, jag slänger mig med förkortningar som många andra, och slappna av, balle är lika med balkong.

Bion var för övrigt en av de bästa tjejfilmerna jag sett, som jag skrattade och tänkte, vad fan hände där? Vi såg Bridesmadis. Och satan i gatan vilken tur att min tärnrackare inte var som den där Helen. Jag bjuder på trailern, för den sparar ändå på vissa gobitar. Senare får ni läsa Eremos blogg, hon recenserar den bergis på sitt sätt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nsUEd2cUIqo[/youtube]

Kommentera