Het kille

20130212-065702.jpg20130212-065709.jpg
Frank rapporterar. Här är min snygga jacka som mamma och jag köpte i fredags, jag känner mig riktigt fräsig i den ska ni veta. Vi köpte den på Åhléns i fall någon av er vill ha en lika.

Förutom att vi firade min viktuppgång med ovanstående så firade mamma och pappa med lördagsmiddag från Efesos tillsammans med goda vänner och en lite större kille än mig, vi kommer nog bli grymma polare när jag har växt till mig lite. Han heter Elton och var jättebra på att låta som en bil, undra hur man gör det…

I alla fall, den där maten var ett väldigt korkat val, nog för att jag är en het kille, men kryddstark mat gör mig tokig, därav gårdagens operaföreställning på några timmar. Som tur var kompenserade mamma för det igår då hon slog på stort och lagade fisk med äggsås och potatismos och gissa om jag har varit lugn och beskedlig? Jajamensan. Att det ska vara så svårt och göra som det står i alla broschyrer om mat för ammande, men nu verkar hon ha fattat grejen. Vi får hoppas det, för varken hon eller jag är särskilt roade av opera mitt i natten.

Förresten är det passande med en femma eftersom vi bor på nummer fem och jag hade gått upp femdundra gram. Aja.

Kram so long!

Kommentera