Hes och hostig istället för het och hurtig…

Mitt nya allmäntillstånd tycks vara hes och hostig. Jag hatar att det inte är het och hurtig. Blir deprimerad av att inte vara frisk. Fattar ju som sagt att det är en ihållande stressförkylning och övervägande ångestfeber. Men ändå. Det är jag inte värd.

Det största problemet är väl att jag inte ser när i tid som jag kommer känna att jag kan vara ledig i både kropp och knopp. Nu har jag förstås tvångsvilat pga sliten och slö och blivit bäst på liggsår och självömkan. Men huvudet är dessvärre fortfarande ett sjuhelvetes tanketivoli. Vila då. Ja, möjligtvis när det är semester men då kommer vi ju ha en hundvalp och bygga ett hus. Va? Hundvalp. Ja, vänta ska ni få höra mer om det. Snart.

Dock ska det bli orimligt skönt att ha sommarlov från plugget. Den akademiska stressen äter upp mig. Nästa söndag ska sista examinationsuppgiften in för den här terminen, bara en sån sak. Då har jag helt plötsligt, hittills, klarat 2 år utan anmärkning på avancerad nivå på universitetet. Wtf?! Men skriv 5-6 sidor om skolutveckling utifrån ett specialpedagogiskt perspektiv nu då!

Och ungefär samtidigt eller innan det ska skrivas ska vi fira kungligt på Kulturkvarteret med en fotoutställning som jag har varit med och fixat, jag ska jobba där några dagar, åka till Öland över Kristi himmelsfärd och försöka njuta men också måla en maskot på välkänd camping och se till så att poolen kommer att fungera. Nej men om en skulle ta att säga upp sig från sig själv en stund?

För två år sen sa jag upp mig från Input interiör. Jag har överlevt det med men säga upp sig från sig själv känns ju stökigt. Istället har jag startat ett aktiebolag. Hjortbris AB. Som hybris fast med Hjort. Aja. Du fattar. Det går för runt. Be mig inte andas, det är väl det enda som är säkert att jag gör…

Kommentera