Hemmet, hösten och Hasselfors.

Det är höst nu. Här tänds ljusen varje kväll och sprider sin värme. Dock slocknar vissa fortare än andra och doftljusen dör stilla ut. Jag fick lov att plocka in lite höstfärger i hemmet, eller snarare plocka upp de färger som redan fanns i tavlor och dylikt. Plocka och plocka. Men liksom ta vara på dem i nya kuddfodral. Det blev fint. Jag trivs. Även fast filten sticks och doftljusen inte luktar riktigt som jag vill.

Jag gillar hösten och alla dess färger. Det är härligt när solen skiner och bladen börjar få sina varma toner. När solen skiner är det svårt att sitta inne och arbeta. Men jag tror att jag är på gång nu. Jag har gjort ytterligare en bild till Hasselfors Garden, men innan ni får se den får ni ta en titt på mina gamla här. Sen funderar jag på om jag kan använda mina fotografier på något annat sätt, kanske finns det någon som gillar mina fotografier så mycket att jag kan sälja dem…vad tror ni?

Kommentarer

 • Miss E säger:

  Hello dear!
  På frågan om dina foton vet du redan vad jag svarar!
  Go girl, go for it!

  Kram, E

  Den 23 september 2010 kl. 20:35
 • Camilla säger:

  Fint Eva, fint!

  Den 24 september 2010 kl. 11:27

Kommentera