#hemmahosdeermountain

Efter en vecka full av inspiration och kli i fingrarna efter piff och puff på hemmaplan så avslutades veckan passande nog med ett bostadsreportage för NA:s söndagsbilaga Print. Lokalreportern hade fått syn på reportaget i MAMA och undrade därför om hon kunde få komma hit. Jag var förstås inte sen att tacka jag till det erbjudandet. Jag menar, det var ju ändå ett tag sen som hemmet var magasinfint och dessutom 10 år sedan jag senast var med i NA, ni vet då när jag hade sex tår på ena foten för att jag inte kunde sitta still när fotgrafen tog porträttbilden. Haha. Inget fel med det, men jag har fem tår på varje fot. Det räcker så.

Det var också då jag var med i tidningen för första gången tack vare min inredningsstil som alltså tycks hålla än. Nu ska vi förstås inte fråga Trendstefan om den saken för då kommer det hagla kritik gällande teak och resten. Men jag gillart och står fast vid mina älskade prylar.

Och som ni kan se har köket fått ett lyft, hallen har fått nygamla detaljer och jag hänger på modet med kaktusar och amplar. Sportar det rakt av bara. En annan bra grej med mitt jobb är att man kan få låna möbler på prov. Därav det tjusiga vita bordet i köket. Men stolarna, jajamensan, det är min senaste investering eller konsekvens av mitt shopaholic beteende som jag tycks utveckla mer och mer. Inte bra. Men fint blir det.

Mer om kärleken i köket och resten av det städade hemmet en annan dag. För nu ska jag sova. Och tro det eller ej, jag är förkyld igen. Svordom vad tröttsamt det är.
Tack och god natt raringar!

 När reportaget kommer i NA? Tjaa, kanske om två veckor, så håll utkik vetja!

Kommentera