Hemma hos julen

Anledningen till att det var så mycket hemmafix och fokus på att få den där bänkskivan till badrummet var ju för att finfina stylisten Anna Mård och hennes duktiga fotokollega Sofi Sykfont kom hit idag och fotade till ett hemma hos reportage. Som sagt. Med jultema light, eftersom jag inte är så julig. Vilken tidning det hamnar i vet jag inte, men det är ju inte förrän nästa jul så det lär jag ju få veta tids nog. Väldigt roligt och trevligt hur som helst. Och vi åt lunch ihop och det var fredagsfeeling och familjärt.

Jag jobbar ju på det här med att julpynta och jag tycker att det är alldeles lagom nu, även om man nästan får leta lite efter julen här. En ståtlig barrande gran har vi i alla fall och det är väl det viktigaste. Jag är dock lite orolig för att den inte har några barr kvar till julafton, men det är ju originellt det med. Julstjärnorna som står i fönstren ska egentligen hänga, men både Jocke och jag hatar sladdar så det blev finemang på det där viset istället. Sen har pappa Pohlman och tillika Ernst tagit fram gammalt julpynt som jag och brorsan har gjort när vi var små och mulat ner de i en gammal glasburk. Fint som bara den tycker jag.

Och som av en händelse hade det kommit in en väldigt fin pall till Lagerhaus, som var uppallad och ropade på mig, den sa hej, kan jag få bo hos dig och gärna i det där färgglada barnrummet, jag skulle inte kunna ha det bättre än precis där mellan stolen från Åhléns och spjälsängen Ulla. Jag sa, självklart lille vän, men vi säger inget till Jocke. Det får bli en överraskning.

Så nu ser hemmet ut såhär. Men där ovanför tidningshögen och Arkan (stolen heter så) får jag nog lov att sätta upp någon tavla, lite för kalt för att vara hemma hos oss.

Sen var jag uppe i ottan för att piffa till mig själv. Locka håret är ett träningspass i sig. Men jag tycker att jag är tjusig så. Det bästa även om det är lite äckligt, är att lockarna håller sig i en smärre evighet. Så nu ska lockarna, julkulan och jag ta en stödvila innan mannen kommer hem.

Hej så länge!

 

Kommentarer

 • Alexandra Toresson säger:

  Men herregud kvinna vilka fina bilder!! Spännande o se var man får se dem 2013 då.. Ha de fint!

  Den 15 december 2012 kl. 06:06
 • Eva säger:

  Tack så mycket Alex!
  Hoppas du/ni får en fin helg! 🙂

  Den 15 december 2012 kl. 13:47

Kommentera