Hemma hos Frank

Hemma hos Frank är det tydligen så att alla leksaker lever rövare på natten så att Frank inte kan sova. I natt verkade det som om de hade full moon party, men så fort jag kom dit blev det tyst och det vara bara Frank som fortsatte härja efter fler drinkar i baren. Vad är det för fasoner? Ingen sprit efter klockan tolv har jag ju sagt.

I natt var det verkligen rekord. Så fort jag somnade om vaknade Frank, han bälgade i sig en flaska och sov räv nån timme, sen var det samma visa igen. Och ja, flaska, nog för att kiosken kan ha öppet fortfarande någon gång strax efter att tidningarna lämpats av utanför dörren, men nån måtta får det vara på arbetstiderna. Och ja, jag förstår att jag ska ha min beskärda del av vakna nätter och att det här med att Frank sov hela nätterna till han var sex månader, det får väl ses som något slags mirakel.

Jag funderar förstås på att ta den där sömnfighten, men hur vet jag i fall han vaknar för att han är hungrigast på vår gata eller om han vaknar för att han är lite hängig och kärlekskrank. Jag menar, nog för att jag vill vänja honom av med att äta på natten och givetvis trolla bort bacillerna om det nu är det, men om han är kärlekskrank och gnisslar tänder som han inte har än, då vill jag ju förstås finnas där med min varma barm…

Ni kanske undrar var Jocke är när partyt rullar på, jo, han sover som en gris eftersom han ska se till så att arbetet fungerar på dagarna och att garaget blir klart på kvällarna, annars hade han så klart också fått blanda drinkar i baren.

Aja. Fint har han i alla fall, älskade Frank. Bäst att sova nu ifall partyt fortsätter i natt. Och ja, mirakeltips emottages tacksamt!

Sov gott vetja!

Kommentera