Helghänget

Vi hann med lite ledigt i helgen också. I fredags tog jag mitt träben (fått ont i knät av lite backträning, mer om det i ett träningsinlägg) och begav mig till stan för att träffa mina första bästa kollegor från förskolan, bord på East West var bokat och stan kryllade av högljudda fotbollssupportrar.

Och jädrar vad gott det var med en bräda utsökt sushi tillsammans med bästa sällskapet. Vi gick igenom allt från himmel och jord innan vi begav oss till Stora Örebro och det började rycka i träbenet, nog blev jag lite dansant minsann men höll mig på mattan och fick en liten nostalgitripp till mingel och salongsberusning även om jag hörde till de nyktraste i lokalen med tanke på att jag tagit bilen. Självklart var jag spiknykter.

Hur som helst så var det väldigt trevligt att vara ute bland folk och fä och inte bara höra nattlivets dunka dunka på avstånd. Nu får vi inte glömma att jag är en liten tant, så innan klockan slagit midnatt begav jag mig hemåt och vaknade seg som attan på söndagen. Bakis på mingel, det är inte illa.

Och en och annan promenad runt kvarteret hann vi med också, träben till trots. Frank och jag drog en repa med lådbilen, jag drog runt honom, kungen i kvarteret åker lådbil så att grannbarnen säger till sina föräldrar att de oxå vill ha en sån lådbil, ha, men se det går inte, för den här är min säger Frank då. Nästa gång han tutar och kör ska jag dokumentera spektaklet.

Och ja, jag ska hälsa från Frank att han har massor att berätta men att det fortfarande är mycket roligare att vara ute och spela boll än sitta inne och trycka på tangenterna.

Så det så.

Tack och god natt eller god morgon!

Kommentera