Hej då sidfläsk…

20130301-044913.jpg

20130301-044919.jpg

20130301-044937.jpg
Jajamensan. Nu ska det bli ordning på sidfläsket, för råd att köpa nya kläder och byta ut hela garderoben det har jag inte, men tid till att träna borde jag ha. Jag ska se till att jag har det så att jag kan le hela vägen till stranden istället för att försöka leta rätt på vassen på Böda Sand, omöjligt, så det känns nämligen som en likvärdig utmaning, viktnedgång eller vassletande. Så jag satsar på viktnedgång.

Hur. Jag ska plocka fram mitt jävlar anamma och göra kaos ned mitt sötsug. Ha. Alltså inte bara amma utan jävlar an amma. Olga ska hjälpa mig hade jag tänkt, även om hennes tidsplan är långt mer realistisk än min, men jag måste ju få prova. Jag sa till Jocke att jag ska läsa hennes bok nu i alla fall, då tittade han på mig och undrade om jag trodde att det hjälper att bara läsa boken, sen skrattade vi glatt och jag somnade efter en och en halv sida.

Joråsåatt. Viljan och sidfläsket finns ju här, så det är bara till att börja tänka på målbilden och de så kallade smaljeansen. Den snygga jackan som jag klickade hem förra veckan har anlänt men går förstås inte att knäppa, vilket jag visste, men en och annan morot kan nog behövas om jag ska ro det här i land…

Dessutom har jag fyndat en gnisslig crosstrainer på Blocket som jag provade igår. Svettig efter fem minuter och en sovande Frank i babynjörnen, så ni ser, förutsättningarna ser ganska ljusa ut. Mars pannkaka på det.
Wish me good luck!

Men först ska jag försöka sova med en Frank i min barm. Godmorgon, godmiddag, godkväll!

P.S Kom ihåg att det här handlar bara om mitt fläsk, min egen känsla, min kroppsbild och har ingenting att göra med vad jag tycker om andra som är mulliga, så inget gnägg om att jag tycker illa om de som har kärlekshandtag värda sin vikt i guld, för det gör jag verkligen inte. D.S

Kommentarer

 • Therese säger:

  Heja Eva!

  Vad kul! Jag hoppades faktiskt att det var Olga du hade i åtanke när du skrev tidigare att du hade en plan. 🙂

  Olga rockar! Jag köpte faktiskt hennes PT-onlinetjänst våren 2011. Tänkte då att jag skulle börja fokusera på att bygga upp min kropp och slimma, istället för att obsessa över att bli gravid. Och precis då blev jag gravid! 🙂

  Iaf så fick jag ett kost- och gymupplägg av Olga som passade att köra både före, under och efter graviditeten (med småjusteringar). Ska köpa boken också har jag tänkt. Det är grymt bra träning! Gissar att du redan läser Olgas blogg och/eller följer henne på FB? 🙂 Kan tipsa om Lofsans blogg också om du är sugen på att kolla runt. Där kan du även köpa videopass i filformat. Snabba effektiva pass!

  Kör hårt men var rädd om ditt bäcken för guds skull – för du hade väl problem med foglossningar när du bar Frank?

  Stor kram!

  Den 1 mars 2013 kl. 10:42

Kommentera