Hej alla barn!

Efter en fantastisk dag på jobbet som inleddes med miniröris. Vet ni vad det är förresten? Det är en slags gymnastikövning med rörelser till musik. Tänk er ett halvt dussin 1,5 åringar som försöker härma fröknarnas rörelser. Det är ju exakt hur roligt och gulligt som helst. Även om de flesta barnen bara stod still och tittade på oss och undrade vad vi fröknar sysslade med, så skrattade vi glatt tillsammans och blev svettiga innan fruktstunden.

Men i alla fall, efter en energirik dag som förskollärare så var jag Nanny Eve åt ”mina” lite större barn för en stund. M började 1:an idag och hennes bror V började 3:an. Och de var så snygga när jag kom och hämtade dem. M var tydlig med att det är viktigt att vara snygg nu när man går i skolan. Fantastiskt skön tjej.

Och idag åt vi inte på Max. Vi tog en tur till IKEA och åt köttbullar, körde slarvigt med barn på kundvagnen och skrattade högt åt mjukdjuren som fick egna karaktärer. Till exempel visade det sig att mössen var laktosintoleranta, där ser man. Barn är härliga.

Jag tog visst ut min lön i förskott också, inte bokstavligt utan i tanken, därför köpte jag ett nytt överkast som jag tror är här för att stanna. Bild på det kommer inom en snar framtid…

Kommentera