Haschibaschi Kenny Starfighter

20110630-111636.jpg

Foto: Jimmy Blom

I dag var jag hos en doktor, mer lik en pensionerad tant än en doktor, bara hennes vita rock och uppdragna vita strumpor samt hennes namnbricka som fick mig att tro att hon var en doktor, där hon hasade fram i korridoren. Jag träffade henne i alla fall på vårdcentralen, så jag får lov att tro henne. Hon menade nämligen att fästingen jag fick förra veckan inte gett mig borrelia trots att jag kliat som en tok. Samt att mitt pekfinger där Homer Simpson kamperade i en vecka, är utom all fara.

Jag tänkte haschibaschi och tog med mig råden; att träna på att böja på fingret i varmvatten och ge fasen i att klia på benet. Jag ska försöka med start i morgon, för nu kliar det lite och det gör alldeles för ont om jag böjer för mycket på fingret.

Tänk om jag hade Kenny Starfighters vapen, det skulle säkert kunna bota det mesta. Haha. Men jag nöjer mig med ett eget apotek.

 

Kommentera