Harva på sin Tarva

Den första etappen på byrån är avslutad. Tack vare er som röstade fram mig till finalist i tävlingen Sveriges charmigaste hem vann jag ett presentkort på Flügger färg vilket passade alldeles utmärkt för det här tillfället.

Så jag tog med mig en tavla med olika färger som sitter i lillens rum och sedan valde jag kulörer efter det. Med andra ord ska byrån bli randig. Med en svart stomme, i skrivandes stund lutar det åt att stommen målas i griffeltavelfärg, det känns väl som en bra och rolig idé, eller vad tror ni?

Och eftersom jag vill att det här ska bli bra, på riktigt bra, så har mannen och jag grundmålat byrån med en slags spärrfärg. Egentligen vill jag ju bara köra på med den andra färgen på en gång för att snabbt se resultat, men då skulle byrån förmodligen bli mer lik en bullig rokokomöbel än en barnsligt fin modernitet. Så nu håller jag mig till regelboken.

Fortsättning följer…

Kommentera