Harry gästbloggar…

Hej. Harry här. Franks kompis från Vetlanda. Ni kanske tycker det är konstigt att jag kan skriva här helt plötsligt, men det ska jag säga er att det inte är så konstigt alls. Har ni träffat Franks mamma någon gång, jaså, då vet ni hur mycket hon kan tala? Precis, så då är det ju liksom inte så konstigt att Frank pratar minst lika mycket och att han råkade slänga ur sig både det ena och det andra. Och med tanke på att vi typ föddes med en smartphone i handen så fixar vi det mesta. Därför skriver jag här.

Och vem är jag då? Jo, min mamma och Franks mamma har liksom haft sina stunder kan man säga, de är lika tokiga i Öland båda två och har hittat på hyss så det räcker och blir över. Sen träffade de snubbar, kuckeluckade lite och så kom Frank fram där borta i januari och jag fram här i oktober samma år. Typ så. Och när Frank skulle åka hem från Öland så sladdade hans mamma och pappa in på vår gårdsplan och på den vägen är det.

Jag snackar inte alls lika mycket som Frank, men som ni märker är jag en hejare på att ta selfies utan en slefiestick och dessutom en fena på att skriva. Men Frank och jag förstod varandra ändå. T.ex. fick Frank åka hjullastare med min pappa och mata korna istället för att jag skulle göra det, Frank fick även köra min lilla traktor och jaga mig. Alltså jag älskar när jag blir jagad av den där lilla traktorn, ni ska se hur snabb jag är. Minst lika snabb som min mammas häst London.

Hur som helst. Jag hackade mig in här för att jag kunde och för att jag hade fina bilder att visa. I sommar kommer Frank tillbaka till mig och då ska vi hitta på nya rackartyg. Jag är i alla fall väldigt glad att jag fick träffa honom och jag vet, från en mycket säker källa att han var överlycklig över att få träffa mig, våra djur och alla traktorer.

Så var det med det. Och ja, jag bor i ett superfint hus som Franks mamma tydligen inte kunde låta bli att fotografera så ni får se det med…

Ja just det, våran hund Krut är lite tokig och helt plötsligt när vi skulle hälsa på kossorna började han och en kviga att hångla, ja ba’, hallå, get a room, damn it! Det är faktiskt barn här, men det sket de fullständigt i.

Kommentera