Härligt hemma

Foto: Sofi Sykfont. 

Jag vet att jag sa att jag skulle berätta om när julreportaget skulle komma. Tyvärr fick jag inte reda på det riktigt i god tid, för just nu i Aftonbladets bilaga kan ni se en väldigt gravid mamma Hjort. Och vårat juliga hem förstås. Nio tjusiga sidor. Så skynda ut och köp bilagan Härligt Hemma, om ni som sagt inte har fått nog av mig redan. Det står att den säljs 7-13 december. Det verkar dock vara rykande åtgång, men det är förmodligen inte för att jag är med utan för att Maria Montazami bjuder in till sitt Hollywood kök. Eller vad tror ni?

I min egoistiska framfart köpte jag ett ex på en bokaffär som jag inte alls gillar egentligen. Men när jag fick syn på det enstaka exemplaret så var jag ju som tvungen att köpa det.  Anledningen till att jag inte gillar den bokhandeln är att det står två sura tanter bakom disken som trots att de nästan alltid har kö tycks vara missnöjda med sin tillvaro. Typiskt tråkigt.

Och när jag köpte min tidning så hade jag inte 25 kronor kontant (hur ofta har man cash nu för tiden liksom?) då tittar damen på mig och sneglar på sin kollega, sen säger hon med en suck, happ, då går vi minus igen. Hujedamig. Byt jobb och börja samla frimärken eller vad fasen som helst, men var inte otrevlig om jag handlar i din affär. Utan kunder ingen lön, så kom igen bjud på ett leende såhär innan jul i alla fall. Men nej.

Hur som helst så log jag glatt innan Frank och jag traskade hemåt till det stökiga kreativa kaoset som just nu råder i detta hus. Men äsch, det är ju fint på bild i alla fall. Har någon av er sett reportaget och vad tyckte ni?

Nu ska jag städa upp lite bös här.
Kram so long!

 

Kommentarer

 • Maria säger:

  Lindhska? Jag upplever nämligen så där. Om det är det stället tänker jag bojkotta dem helt.

  Den 11 december 2013 kl. 21:25
 • Elin säger:

  Och jag vet tyvärr preciiiiis vilken bokhandel du skriver om… så himla trista! Blä!

  Den 11 december 2013 kl. 22:05
 • Eva säger:

  Ja usch, dit går jag inte igen. Surtanter ska minsann inte få mina pengar.

  Den 12 december 2013 kl. 09:05
 • Eva säger:

  Japp, från och med nu bojkottar vi den butiken.

  Den 12 december 2013 kl. 09:06

Kommentera