Happy Monday

largelarge-1

Foto: Sneakersnstuff

Efter att Frank hade visat sina framsteg på BVC och jag hade pratat av mig lite jazz hos min barnmorska så förgylldes måndagskvällen av eliten, dvs. player E, Leader L och AE. Vilket härligt gäng. Vi skrattade så att vi grät och jag fick nästan träningsvärk i magen, vilket jag inte har haft på väldigt länge. Jag hade nästan glömt hur det var att skratta så där mycket ända ner från tårna, nu när den där bluesen har gått på repeat mellan varven så har jag bara skrattat åt ”Top Gear” och ”En idiot på resa”. Om ni inte har sett ”En idiot på resa” så gör det bums, så förbannat roligt!

Men efter måndagskvällens föreställning av gamla minnen i köket så känner jag mig redan mycket mer tillfreds. Jag tror att jag skrattade bort två kilo, för igår när jag vägde mig var jag minsann lättare än Bullet. Ha, det finns hopp. Och återigen, jag är väldigt tacksam för att AE mirakulöst förde samman mig och mina bästa kollegor, vilket dreamteam. Saknar verkligen att träffa dem varje dag, men allt har sin tid som sagt.

Så tack för energiboosten och hoppas vi ses snart igen godingar!

Ja just det, jag tog tillfället i akt att fira min viknedgång och mitt stigande självförtroende med ett par nya Converse, på rea. Yes asså. Och en väldigt snygg jacka, som en morot att bli av med gravidkilona, (för er som är nyfikna är det en si så där 13 kg kvar till matchvikt för mamma Hjort). I fall ni undrade vad de där dojorna och jackan hade med inlägget att göra, lite som i ”Bullen”, personerna i filmen har inget med innehållet att göra…

Aja. Nu ska jag nog öppna kiosken och titta på Girls. Hör ni, jag lär mig ta det lugnt. Framsteg och åter framsteg. Hoppas att resten av veckan blir lika franktastic!

Kommentera