Hälsoplan

Det var en hälsoplan jag fick genomgå. Inte ett endaste test. Fick inte ens väga mig och mäta gäddan på armen som jag så flitigt försöker göra om till en elektrisk ål. Och det har inget med djurplågeri att göra. Bara symbolik.

Men rackarns vilket högteknologiskt gym!
Vi kan säga så här, att en hälsoplan som vinst på en kupong är som direktreklam öga mot öga, från sändare till mottagare. Ritch racth fille bom, bom, bom!

Och jag blev imponerad och nyfiken. Till exempel så får man som ett eget USB som man stoppar i maskinen där man ska träna, sen ställer maskinen in och säger åt mig vad jag ska göra, man kan dessutom registrera fria vikter för att sedan få veta hur många potatissäckar jag har lyft just idag. Fräsigfräck eller hur?

Nu återstår bara frågan om det högteknologiska och lite dyrare alternativet ska vinna över gamla hederliga ÖKK där jag har dykt upp i spridda skurar under en si så där 10 år… Den som lever får se och så får vi se om mannen blir lika nyfiken som mig. Han ska nämligen dit imorgon.

Men två bra grejer som jag tänkte på var att det luktade gott och fräscht när jag kom in på gymmet samt att de sålde hårsnoddar i receptionen för 2 spänn. Genialiskt. Aspholmen Wellnessclub alltså.

Kommentera