Hälsa till 1000

Egentligen anser jag ju mig som en tränande och välmående människa och har som bekant Moder Tereza som förebild gällande mycket i livet, men på grund av förståeliga skäl, så som ihållande förkylning, sorg och en ganska lång latmask så har träningen inte existerat sen i början av november, men nu är jag snart där igen.

Men innan jag åter ställer mig i ledet för att träna upp mina muskler och bli starkare så tog jag tillfället i akt att pina mig lite och peppa mig desto mer. Och fotografera. I lördags hade nämligen Tereza och hennes lika inspirerande man ett event som hette hälsa till 1000. I vanliga fall har de ett förbannat bra träningspass som jag kan rekommendera alla (nåväl, pappa och mamma ni kan hålla er hemma, det blir bäst så, men ni lite yngre förmågor med hyfsat bra flås och mycket vilja har inga ursäkter) och som heter träna till 1000 som går ut på att man kör två och två och tillsammans får man ihop 1000 repetitioner av olika övningar. Tex armhävningar, benböj, upphopp. Och tro mig, man blir stark.

Hur som helst, det här skulle inte handla om mig.

Hälsa till 1000 var ett välgenomtänkt event innehållande tre träningspass, två föreläsningar, massage när det önskades, smarrig sallad till lunch och raw food på Ingeborgs på kvällen. Hur bra låter inte det. Tyvärr kunde jag inte vara med hela dagen men fick ihop ett gäng fina kort ändå. Och jag hoppas att de orkar rodda ett liknande event i framtiden för då ska jag svettas på passen så hälften vore nog men till dess lär jag ju pinna iväg på ett träna till 1000 pass och vill ni hänga på så är det varje söndag kl 10-11 på budohuset i stan, ni hittar mer info här.

DON’T. EVER. QUIT.

Kommentarer

  • Tereza säger:

    Mycket mycket bra, älskar dig

    Den 13 januari 2015 kl. 17:07
  • Eva säger:

    Älskar dig tillbaka, det vet du <3

    Den 13 januari 2015 kl. 18:09

Kommentera