Grönt är skönt

VårkänslaGlattIMG_0293IMG_0300IMG_0302BiNtePolaren

Nu är julen helt och hållet nerpackad i källaren, med undantag från några saffransbiscotti som trängs i glasburkar i köket, de långlivade julstjärnorna, blommorna alltså och några välvuxna hyacinter. Annars så har det gröna och sköna kommit fram, såväl i vardagsrummet som i lillens rum. Några flicknävar tulpaner på det så vore våren nästan här.

Och den där randiga rackaren är färdig nu, polaren, om bara själva kroppen hade suttit åt rätt håll hade det blivit så mycket bättre, men om den blir stationerad till skamvrån av någon anledning så kommer den sitta som ett smäck där. Haha.

Fast nu vet jag hur jag ska göra nästa gång, men det dröjer nog en stund. För som sagt, jädrar vad jag bökade med den där rackaren. Nåväl, polaren gillar i alla fall både sängen och hyllan, trots sina stela ben. Och de tokfina sängkläderna kommer från BiNte DEsiGn, kolla in deras blogg här. Sängkläderna är sydda av hennes mammas gamla gardiner, mjuka, sköna och gröna. Ja tack för återvunnet.

Och i vardagsrummet har ett nytt stilleben kommit till. Med en växtätande dinosaurie och annat fint lullull. Nu ska jag nog sy ett kuddöverdrag eller två eller ta en stödvila. En ordentlig en.

Hoppas att ni har en fin lördag!

Kommentarer

 • Alexandra Toresson säger:

  Det blev ju superfint!! Va kul!! Måste genast visa mamma!!
  Ha de fint!

  Den 5 januari 2013 kl. 18:59
 • Eva säger:

  Tack Alex!
  Det blev toppen!

  Den 6 januari 2013 kl. 00:51
 • Johanna Christensen säger:

  Var har ni köpt mattan i vardagsrummet? (och så klart har ni ett väldigt tjusigt hem) 🙂

  Den 6 januari 2013 kl. 15:32
 • Eva säger:

  Tack för din kommentar!
  Vi har köpt mattan på IKEA, du hittar den här http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20203563/#/40203557, vi har den större storleken 🙂
  God fortsättning och välkommen till min blogg!
  Bästa hälsningar
  Eva

  Den 7 januari 2013 kl. 10:43

Kommentera