Grattis till mig!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oejnYLel0SM[/youtube]

Som ni inte kan ha undgått är jag förkyld. Fortfarande. Jag börjar bli rastlös nu. Mår alltså aningens bättre men producerar snor som om jag skulle ta ett nytt rekord för Guinness rekordbok, där är jag och min näsa inte riktigt överens, jag tycker det verkar onödigt med sådana fjantiga rekord.

Bäst på att rita loggor vore trevligare. Det har jag nämligen också försökt mig på såhär på födelsedagen. Här är ett förslag, vad tycks? Bör ju ge mig själv något tjusigt i present. Rita lite, snyta sig, vila lite.

Jag har även firat till det med ett Friscomål från Max, namnet borde verkligen göra lite nytta nu. Dock kan jag dela med mig av en annorlunda upptäckt, när du har ätit en Friscoburgare med öppen mun för att du inte kan andas genom näsan och tänker att du ska snyta dig för att få bättre överlevnadschanser, då snyter du ut smaker som om du hade en hel korvrök i näsan. Intressant. Och annorlunda. Mätt blev jag och andas med munnen jag gör fortfarande. Men ska ta nässpray och en powernap till efterrätt nu. Bara så ni vet.

Och som sagt, tack för alla grattis på fejan, en stor fet hjortkram skulle ni få, var och en av er!

 

Kommentera