Grattis Tereza!

Jo, det där finfina kalaset var hemma hos födelsedagsbarnet och tillika Moder Tereza. Den kvinnan är magisk. Om ni tycker att jag verkar ha många strängar på min lyra, så är det ingenting mot hennes, det måste vara en av de största lyrorna ni kan tänka er, typ som den bästa enhandslyran i brännbollens historia. Skickligt eller hur.

För vad sägs om att först ha gjort ett storkok med en till sysnes smarrig köttgryta i god tid för att sedan inse att den inte smakar okej (vilket den säkert gjorde) samma dag som hennes kalas ska hållas, istället för att ignorera felsmaken rensar hon frysen på morgonen och gör en underbar plockbuffé (som jag nästan missade då min man spikat fast sitt split vision på garageväggen och Frank höll låda med mig).  Men det var inte bara så att hon lagade mat för 22 personer den dagen, nej, kvinnan tränade så det stod härliga till, pimpade hemmet och var världens bästa värdinna.

Dessvärre hann jag inte fånga denna vackra virvelvind på bild, men hon och hennes man hade ordnat ett underbart kalas. Och jag hade skrivit nedanstående rim och fixat en orange koffert med skumpa i tillsammans med några andra vänner.  Så på det stora hela var det en utmärkt lördagskväll och när vi kom hem var klockan 00.30. Sedärja. Det går fort när man har roligt.

Tack bästa Tereza och Niklas för att ni finns i våra liv!

45 år är ingen ålder på en häst,
inte med tanke på att du är bäst,
många skills innanför din väst
träna, sy och laga mat,
allt går i en rasande fart…

En eldig koffert kan vara bra
om du ikväll lite extra bubbel vill ha!

Så här får du en låda att fylla
för vi dig alla vill hylla!
Men först måste vi den tömma,
så att du sen saker kan gömma!

Kommentera