Grafikkursen is over

Jag klarade det. En kurs på kvartsfart. Det är utdraget och långt men likväl så intressant och roligt. Även om början på kursen var då jag hade min kreativa svacka och fick gå på pappa Pohlmans gamla telefonkladd sen -74. Men det fugerade ju det med.

Sen tog jag tag i mig själv och min kreativitet och gjorde en klassisk konstnärsspurt, det vill säga att bläcket knappt hann torka i häftet förrän jag skulle lämna in det. Men det berodde inte bara på min konstnärliga ådra utan även på den något tankspridda sidan då jag glömde nyckeln hos mamma och pappa och därför fick avverka en timme utan skrivande utomhus.

Men summan av kardemumman blev ändå att jag lämnade in ett sjuhelvetes snyggt grafikhäfte så nu är det upp till magister Ring att sätta betyg. Helheten av kursen kan också beskrivas som ett blandband av min vår.

Förresten vann Ullis ovanstående tryck, så ni som fortfarande är i gissartagen på min kluriga tävling, bring it on!

 

Kommentera