Goodwill

På tal om goodwill så gick Skördefestens andra uppdrag a là Deermountain Design ut på att skänka pengar till ett barnhem i Bolivia. Eller jag var ju inte där för att dra ihop pengar enkom för det ändamålet, men det blev lite så i slutändan.

Tavlan som jag målade tillsammans med barnen såldes senare på auktion och summan, som tyvärr inte blev så stor, 500 pix, skänktes till barnhemmet. Men eftersom jag har ett hyfsat stort hjärta så valde jag att den summan som jag egentligen skulle fakturera Böda Sand för mitt arbete istället skulle sättas över till barnhemmet, så nu hoppas jag att den digra konstnärslönen kommer att resultera i någonting gott.

Och själva arbetet med att måla med barnen var väldigt roligt, visserligen lite kyligt i vindarna från havet, men vad gör väl det när paletterna är fulla med färg och barnen målar hejvilt. Dessutom ska tavlan så småningom bli vykort, det ska bli roligt att se. Och i Ölandsbladet fanns både mitt namn och mitt företagsnamn med. Bra. Bra. Bra. Och tack Böda Sand för uppdraget!

Uppdatering, självklart var det fler barn än ovanstående konstnär som målade, men eftersom jag inte har kunnat fråga deras föräldrar om lov att publicera bilder på dem så har jag avstått.

Kommentarer

  • Kristoffer Nolgren säger:

    Snällt!

    Den 17 oktober 2012 kl. 21:13
  • Eva säger:

    Tack! Jag är ganska snäll ibland 🙂

    Den 19 oktober 2012 kl. 20:42

Kommentera