God morgon sunshine!

Enligt pappa Pohlman som precis lämnat ön så är det soligt med ett lätt molntäcke på Öland. Oftast är det fantastiskt fint på morgonen, man laddar för en dag på stranden och så precis när man har plockat in solstol, matsäck, filt, badkläder och lektyr i bilden så börjar de rackarns molnen flocka sig på himlen.

Och tyvärr, tyvärr kan ingen styra vädret. Tänk om Böda Sand skulle ha ensamrätt, patent på att styra vädret över Bödabukten? Då skulle vi verkligen kunna snacka om världens bästa semesteranläggning, alla gånger (det försöker vi vara ändå). Men som ni vet är det inte den mänskliga faktorn som påverkar väder och vind, även om det är skönt att ha något att klaga på när man checkar ut…

Enligt SMHI lyder dagens prognos för Öland och Böda enligt följande;
Omkring halvklart och 18-22 grader. I kväll mulnar det och det kan lokalt komma något regn, senare framåt morgonen troligen mer allmänt regn. 10-15 grader. Nordvästlig vind som i natt tilltar till frisk.

Joråsåatt. Jag hoppas hur som helst att ni får en fantastisk dag, och kom ihåg, om ni klagar, så klagar ni på er egen semester, och alla har inte ens möjlighet att ta semester, så njut av livet!

Kommentera