God morgon Böda!

20120718-093018.jpg

 

Efter en ledig dag på resande fot är jag åter i stassen för mitt uppdrag i receptionen. Telefonen blinkar rött och jag ska alldeles strax stämpla in och glatt svara och tillmötesgå er med mitt bästa humör.

Vädret enligt yr.no skvallrar om växlande molnighet och enstaka solchanser. Någon regnskur kan förekomma och det kommer vara runt 20 grader varmt. Men som ni vet är norra Öland ett solsäkert resmål på sommaren så vi får hoppas att solen är med oss resten av dagen och att ni få en fantastisk dag på stranden.

Om inte kan ni ta del av butikerna i centrum, bageriets goda bakverk eller vattenlandet Makalös. Klockan 15.30 är det som vanligt after beach på Med havet intill, kl 17.00 kan man få åka häst och vagn med start utanför receptionen och kl 17.15 är det gympa vid stora scenen. Som vanligt bjuder Bödde in till minidisco kl 19.30 och därefter har Lyckofigur familjekryss med show.

Det är lillördag och jag hoppas som sagt att ni har en fantastisk semester hos oss. Nu är det bäst att jag svarar i telefon. Förresten har vi 1431 enheter incheckade och det är så gott som fullt.

Kommentera