Glampingtältet

Välkomna in i de glammiga camparnas framtid!
Här tältar de som vill ha det lite lyxigare, de vill komma åt campingstämningen men är inte särsklit sugna på att köra ner en husvagn från Stockholm, är inte heller jätte roade av att sätta upp eget tält och sova på liggunderlag med en rot under rumpan. De klarar sig bra utan luftmadrass och sovsäck och vill sova i ordentliga sängar. Har ingen större lust att släpa med lakan eller städa innan de checkar ut. Och vill helst bara äta på restaurang.

Men de vill som sagt gärna vara med i gemenskapen som finns på campingen. Dessa gäster, förutspår vi tillsammans med SCR, vill ha en bekväm och lyxig campingupplevelse. Och eftersom SCR har spått framtidens camping och trott att detta är resultatet för år 2020, så tänker inte Böda med Anna i spetsen vänta så länge. Nej och åter nej. Böda ska vara först, störst och bäst.

Just nu är glampingtältet placerat på platsen längst ner mot visningshuset, på vägen ner mot Med havet intill. Kanske inte bästa platsen för lugn och ro, romantik och lyx. Men just nu bästa platsen för att få visa upp sig. Och det var precis vad vi gjorde, mannen och jag, vi visade upp glampingtältet i lördagskväll. Trots privata kläder gjorde jag kraftigt med reklam och bjöd in nyfikna förbipasserande.

Just nu kostar det 990 kr/dygn att hyra det här flotta tältet, i det priset ingår lakan, handdukar och städning. Det finns dessutom inte bara en gigantisk dubbelsäng utan även två mindre sängar om du vill ta med kidsen på en tältsemester utöver det vanliga. Och till råga på allt, en egen uteplats på trätrall med möbler av konstrottning, det ni!

Kommentarer

  • Jeanette säger:

    WOW! Gissa vad vi undrat flera ggr när vi gått förbi tältet – vem bor där? bord det någon där? eller är det för visning? Helt klart ett alternativ för framtidens bekväma campare!!

    Den 27 juli 2011 kl. 23:29

Kommentera