Glad påsk!

Nu har vi lite välbehövlig semester. Mannen och jag. Vi grillar korv och bara tar det lugnt, laddar om batterierna och ligger på varsin soffa och läser eller tar en lur. Äter ägg och dricker påskmust, insuper frisk luft och fryser om fötterna…

Och ja, jag har aldrig längtat så mycket efter en bänkskiva som nu. Visste inte ens att det var möjligt, men förhoppningsvis kommer den nästa vecka och det här med korvgrillning bara kommer vara precis vad det är, en god familjeangelägenhet och inte bli ett nödvändigt ont för att inta föda i kyliga vårvindar. Det är ju gott med grillat men kallt om fingrarna…

Nej. Lite ny energi och ett funktionellt kök vore inte så dumt. Därför loggar jag ut för några dagar och önskar er en fantastisk skön påskhelg.

Och kom ihåg att även pappa Pohlman kan ha fel, även om det händer sällan. Men alltså. Klä på er ordentligt, kör försiktigt men stanna helst inne för det kommer vara fulväder fram till på söndag ungefär. Bara så ni vet.

På återseende påskherrar och påskkärringar!

Kommentarer

  • anders lundin säger:

    Hej Eva!Tyckte att det var roligt när du gav mej några uppmuntrande ord när jag började bloggningen.Tycker faktiskt att det är roligt att hålla på med detta.Tycker också att dina konstverk och bilder är väldigt fina.Ta nu hand om Jocke nu när inte han och jag jobbar tillsammans längre.Ha också en riktigt trevlig påskhelg och ta hand om varandra.

    Den 6 april 2012 kl. 21:48

Kommentera