Glad gosse

Min babyFrankGlad!Hej hejVissla

Här ser ni vilka fina klossar jag köpte på den glada butiken. Jag har letat efter sånna och blev väldigt glad när jag fick syn på dem, hade velat köpa hela burken eller åtminstone hela alfabetet men det gick inte för sig. Kanske går dit igen och sätter mig på golvet och rafsar runt i glasburken bland klossarna. Vi får väl se. Så länge är jag väldigt nöjd med dessa. Och den fina roboten som går att vrida upp så att den mekaniskt går iväg på golvet. Tjusigt.

För att inte tala om självaste Frank, han är ju så franktastic att jag går åt. Men honom hittade jag ju förstås inte på butiken, även om hela han uppfyller alla kriterier för att ha en butik som heter glad. Undra vad han skulle sälja i sin butik, urväxta bebiskläder, bajsblöjor, första skivan med absolut grymtande Frank och kanske tips på tillsynes obekväma sovställningar. Glatt. Något sånt säkerligen.

Jaja. Vasaloppet fortsätter i bakgrunden och jag funderar på att gå och lägga mig igen, nu när pappa Jocke är i farten och hela familjen har fått frukost. En promenad i solen vore förstås skönt, men inte lika skönt som en gnutta sömn, för som sagt det verkar som om Frank lägger en bra grund för många framtida yrkesval, exempelvis bagare eller tidningsbud…

Hoppas att ni får en fin söndag!

Kommentera