Get up

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6_BGKyAKigs[/youtube]

Nu har jag alltså försökt komma igång med någon slags träning. Inte bara barnvagnspromenader utan även crosstrainer och magövningar från Olgas bok. Mitt primära mål med den här träningen är att jag ska komma i mina vanliga kläder, som sagt, för jag har verkligen inte råd att köpa nytt. Sen hoppas jag att jag så småningom ska hitta tillbaka till min hållkäftensnygga form, så kanske att jag kan hoppas på att vara fin i en nyårsblåsa, det borde banne mig vara realistiskt, eller?

Mitt första delmål är i alla fall att väga mindre än 70 kg inom en hyfsat snar framtid. Om jag lyckas gå ner i samma takt som Frank går upp så känns inte det helt omöjligt. Förresten, när försvinner den där randen som liknas vid en dragkedja rätt över magen, jag menar, jag har ju dragit ner dragkedjan och släppt ut Frank så nu behöver jag ju inte den mer…

Nåväl. När jag lyssnar på ovanstående låt och går på den där gnissliga crosstrainern så att svetten yr, då känner jag mig jävligt bra. Heja änderna och mig. Nu ska jag göra plankan, dagens övriga träning blev promenad till universitetet där jag hälsade på min gamla bildlärare. Bara så ni vet. Sen skrev jag in Frank på några bildkurser, han ser fram emot det ska ni veta.

Sen åt jag en förbannat god lunch, köttfärs sen lördagens tacos, på med gorgonzola in i micron och sen en massa sallad till, avokado och keso, det låter ju nyttigt i alla fall. Mums. Som ni ser tränar Frank med, på att gå snyggt i magtröja. Jomenvisst.

Jaja. Jaddi, jaddi, jaddi…

20130311-194031.jpg20130311-194042.jpg20130311-194049.jpg

Kommentera