Gäststugan fyller år!

För på pricken sex år sedan åkte vi ner hit för att titta till tomtens nyförvärv. En tomtenisse. Eller var det en gäststuga. Det var den finaste lilla gäststugan jag sett. Den som pappa och jag ritat och som andra byggt ihop. Det var som sagt lite oeniga åsikter innan jag till slut fick igenom mitt förslag om en gäststuga, och nu sex år senare är vi så otroligt tacksamma och glada över den där lilla stugan. Det är svalorna med som byggt bon i varje nock.

Där bor jag när vi är här hela familjen. Jag och svalorna. Så idag firar vi gäststugans dag med god mat och jordgubbar, jag ska dessutom dammsuga upp gräs och annat tjafs så att det är precis så fint som det kan vara där. Grattis stugan!

 

Kommentarer

  • SDKB-grisen. säger:

    Grattis & Huraaaaaaa!!!

    Den 23 maj 2011 kl. 13:51

Kommentera