Garaget levererar

Eller det är förstås inte garaget som levererar, det är ju Jocke. För nu har garaget fått agera garage för båda bilarna, och det fungerade utmärkt. Så klart. Det bästa av allt var att de hade fått vinterdäck när de kom ut där ifrån. Alltså min man, han är så bra så jag får dåndimpen!

Så nu mina vänner är det en elektriker hitåt, sen är vi i hamn. I hamn som att garaget är färdigt för både bilar och inredningsfix. Gött mos. Jag ser förstås mest fram emot graffitiväggen och att få trycka på fjärkontrollen till porten. Lyxigt värre.

Så, efter snart exakt tre månader så har vi ett färdigt garage, det du arga snickaren. Handtaget är på plats, som ni ser, vi isolerade taket fast vi från början hade tänkt spara det och så gjorde vi en vind med möjlighet till förvaring, därav ett lönnfack i taket. Sen vore det ju förstås fint om hela garaget blev vitt invändigt, så frivillig målare med färgspruta är också hjärtligt välkommen.

Men nu är ju huvudsaken att vi kan köra in bilarna innan snön kommer, vilket också var mitt mål. Och jösses vad jag längtar till kvällar med Jocke inne i huset och inte inne i garaget. Eloge till ensamstående föräldrar säger jag bara.

Det var det för nu…

Kommentera