Garage i emballage

Nu går det undan må jag säga. Fyra väggar är resta, takstolarna kommer förhoppningsvis på plats i morgon och innan regnet faller hoppas vi att taket ligger på. Tack strålande september för att du är så samarbetsvillig. Och tack älskade man för att du är så kunnig. För att inte tala om diverse hjälpredor som dyker upp lite titt som tätt. Himla tur att vi har så bra vänner som kommer hit och till en början nöjer sig med mat som betalning.

Och vädret alltså. För det här med att temperaturen närmar sig ensiffrigt på kvällen och att vi så småningom går mot höst, det vet vi ju alla om, men när september bjuder på högsommarvärme så är det bara till att tacka och ta emot, arbeta till mörkret faller och fantisera vidare om en taklagsfest. Även om jag för det mesta håller ställningarna med Frank så vill jag gärna hjälpa till om jag kan.

Idag har jag tex hjälpt till så att det blev ett garage med emballage och grundmålat två fönster. Så nu är det ett vindskydd i väntan på panel, isolering och resten.

Det ska bli väldigt intressant att se hur det blir när det blir klart. Och hur fint det kommer bli när jag har dukat upp till fest.
Haha.

Kommentera