Gå bananas

Ni vet, nu när jag jobbar på kontor, då är det ju som sagt så att det är till ens fördel att vara lite fancy. Och gärna färgglad om ni frågar mig, så nu har jag gått banans på Lindex sortiment Holly & White. Ser ni så mycket tjusigt de har. Och tydligen är jumpsuit mitt nya, så himla skönt och tjusigt.

Dessvärre kommer inte skorna därifrån, men de där med klack känns som om de skulle passa mig. Nu har jag dock tappat bort dem i cyberrymden men de andra snabba Nikeskorna har levererats till mig och i skrivandes stund sitter jag in dem, jag är frälst på färgen men inte helt kompis med storlek och modell än, men ge mig en snabb promenad och så får vi se om de får godkänt sen. Nike free är modellen om någon är nyfiken och jag köpte dem på Sportamore.

Förutom färgglad shopping på Lindex så tycker jag verkligen att det är roligt att få vara mer eller mindre finklädd dagarna i ända. Så när jag inte är Sporty Spice så är jag banne mig rätt proper. Jag gillar’t.

Med andra ord är dagens shoppingtips Lindex kollektion Holly & White och rean på Sportamore, där kan man gå banans, tro mig.

Kommentera