Fyra kilo kärlek

20130218-221828.jpg20130218-221839.jpg20130218-221909.jpg20130218-222215.jpg

Franken här. Idag fyller jag fyra veckor, vilken grej. Undra om vi ska hitta på någonting särskilt eller om det blir en lika skön dag som vanligt. Jag får äta när jag vill, sova när jag vill och så får jag ny blöja titt som tätt, ibland åker jag vagn och ibland åker jag bil, men då sover jag bara. I går åkte jag bil till BVC, fick beröm och kissade på en sköterska. Nästan.

Mamma är som ni vet lite fjantig och orolig för mig, att jag ska drabbas av diverse förkylningsvirus, men det kan jag säga er, att det behöver hon inte alls vara, orolig alltså. Jag är i själva verket frisk som en nötkärna, det sa nämligen sköterskan på BVC igår, trots att jag kissade på henne. Eller jag kissade nästan på henne. Hon måste varit med om det där innan för hon var snabb som attan med att få fram ett papper och skyla mig med. Bra där.

Hur som helst så är mjölken i mammas kiosk lite som ett värdefullt årgångsvin eller som en guldgruva för min utveckling. Jajamensan, kurvan fortsättar ett peka rakt upp mot stjärnorna. Igår vägde jag 4070 gram, fyra kilo kärlek alltså. Och jag har vuxit fyra centimeter sen jag ålade mig ut. Det är inte illa vill jag lova.

Så älskade mamma, var inte orolig, så länge du ger mig mat, kärlek och rena blöjor så finns det inget att oroa sig för. Och jag tycker inte att du behöver oroa dig över dig själv heller, det går över och du kommer bli som du vill vara, men allt har sin tid. Så är det.

Nu ska jag nog äta lite mer. Mjölk ger starka barn ni vet.
Puss så länge!

Om ni förresten vill se mig på instagram ibland så kolla in deermountain. 

Kommentarer

  • Susanne säger:

    Stort jättegrattis till en sån sötnos!! Missat det ju…skäms….Visste ju det var dags för ett tag sen, men varit så mycket annat här och sjukdomar också.
    Kram!

    Den 20 februari 2013 kl. 19:15

Kommentera