Fyller med drömmar…

Midsommar 2009 134Midsommar 2009 101Midsommar 2009 072

När jag tittade igenom gamla kort häromdagen så fick jag bland annat syn på dessa. En vecka efter att jag hade träffat Jocke för första gången kom han och hälsade på mig på Öland. Jag visade mitt paradis. Vi firade midsommar ihop och jag frågade chans på honom, han sa ja, vi tog cykelvägen genom kohagen för att komma till Kalk, tältade på Böda och blev så kära som jag inte trodde var möjligt. Jag var vacker som en sommardag och sprallig som en hel flock av fjärilar, förväntansfull inför framtiden och överlycklig av att ha hittat honom med stort H.

Jag är fortfarande makalöst kär, överlycklig av min tillvaro och tacksam för livet. Nu 3,5 år senare tar vi med vår lilla skatt till mitt paradis och ger det till honom. Vi väntar med att cykla till Kalk och tälta på Böda, men vi delar med oss och fyller Frank med drömmar…

Kommentera