Fuck Cancer

De flesta gör något för att stödja forskningen av cancer eller skänker pengar till annan välgörenhet. Inte minst offren i Filipinerna just nu. Alla kan göra lite, har du gjort något?

På söndag ska jag och några nära och kära pärla armband som om vi aldrig gjort något annat. Vi ska pärla så många armband att den där cancern kan dra åt helvete fortare än kvickt. För då ordnar nämligen Ung Cancer en pärldag på centrum för hjälpmedel här i Örebro, men även på många andra orter i landet. Kolla in deras hemsida här för att se om du kan hjälpa till. Det är det minsta jag kan göra, ge lite av min tid…

Såhär står det på Ung Cancers hemsida om pärldagarna:
Har ni sett de här färgglada armbanden som det står Fuck Cancer på? Försäljningen av dessa armband är en av de främsta anledningarna till att vi kan fortsätta vår verksamhet och arbeta för att förbättra unga vuxna cancerdrabbades levnadsvillkor.

Detta armband produceras såklart inte av sig självt, utan det är fantastiska människor som hjälper oss att göra dem. Det är tack vare alla dessa ideellt pärlande hjältar som vi kan fortsätta vårt arbete.

Vill du också vara med och hjälpa till?
 Alla är välkomna till våra pärldagar! Det finns ingen åldersgräns utan det är bara att ta med sig familjen, vännerna, grannen, chefen eller kollegorna och komma till oss.
 I gengäld för tiden ni lägger får ni kärlek, fika och en massa nya bekantskaper.

Så tveka inte – kom var med oss och gör skillnad! Kom och pärla med oss!

**********************

Så på söndag mellan 11-15 kan man pärla så att fingrarna blöder på Centrum för hjälpmedel i Örebro. Jag kommer vara där en stund efter lunch, kommer du?

Kommentera