Frukostmötet nästa

Nu när jag i vanlig ordning gör hundra saker samtidigt och spelar flipper med fisarna i magen tänkte jag även passa på att marknadsföra mig på måndagens företagsfrukost på Clarion. Jag har nämligen fått förfrågan att vara gäst i morgonsoffan och berätta om hur året som rådgivare till ett UF-företag var. Och för att ytterligare visa att jag finns tänker jag glatt måla en tavla som kommer att lottas ut. Så vilket djur ska det bli som står för utlottning på måndag morgon? En nöjd apa, en morgontrött ko eller en loj flodhäst, kanske?

Och vill du vara med om detta tillfälle så… 1. Du är egenföretagare, marknadschef, inköpschef, VD eller dylikt. 2. Bor i Örebro med omnejd. 3. Går in och anmäler dig på frukostmotet.se. 4. Kan vara på Clarion hotell mellan 7.15 – 9.00 den 10:e september.

Frukostmötet arrangeras av Företagarna och är alltså på Clarion mellan 7.15-9.00. Konferencier är sprudlande Julia Rosqvist.  Först är det frukostmingel och sen är det gäster som intervjuas, info om nyheter för företagare och roliga utlottningar.

Tyvärr har jag mest fruksot på dagis nu förtiden så det är svårt att få ihop det, men på måndag fick jag byta tid. Tur att jag har världens bästa kollegor och väldigt roligt att få vara med på det här.
För jag är ju faktiskt egenföretagare. Också.

Kommentera