Fru feja

I morgon varnar pappa Pohlman för rutavdrag. Man skulle kunna tro att han kommer från Göteborg. Är ni med på vad han menar?

Jag har hållit på med hushållsnära tjänster idag, det är inte riktigt mina favoritsysselsättningar, städa, tvätta och diska. Tvätta är absolut det värsta. Dammsuga och plocka i ordning samt diska kommer på samma plats. För det blir ju så fint. Men att hålla på med tvätt. Hänga upp och vika in i garderoben. Typiskt tråkigt.

För att piffa till min städning så köpte jag den snyggaste diskduken. Egentligen vet jag inte om den kommer fungera för mig eftersom tjusningen med den är att man ska återanvända den, alltså tvätta. Så kanske var det ett dumt köp. Men om det blir roligare att torka av diskbänken med en tjusig diskduk kanske det blir roligare att tvätta också. Men jag är skeptisk. Mycket skeptisk.

Hur som så har jag varit fru fejande idag och det blev bra. Jag försökte minsann vara den fantastiska frun men hemmet nystädat och med mat på spisen när mannen kom hem. Sedärja. Jag kan om jag vill.

Kommentera