Fröken Nord, flugan och mustaschen

Undra vad eleverna skulle säga om jag hade mustasch och var osminkad, då kanske de verkligen inte skulle tro på att det var jag. Det kanske jag ska ha i morgon. Passar extra bra nu när jag har hostat sönder rösten. Pistolen är det nog bäst att jag lämnar hemma dock.

Om inte annat kan jag ha mustasch på lördag för då är det ett roligt event på Satin, där bland annat Fröken Nord medverkar. Med mustasch och fluga. Tryck på länken här för att få mer info och titta givetvis in på Fröken Nords tjusiga blogg, där finns två charmerande mustaschklädda damer, Lucy Luke och Endless Eve. Haha.

Evenemanget handlar om att man lämnar in tre denimplagg och sen går man förhoppningsvis hem därifrån med tre nya (inlämningen sker innan lördag). En bytardag med tema denim och gärna mustasch. Jag gillart. Ska bara leta rätt på några gamla plagg som någon annan kan bli glad av… sen är det bara att klistra fast mustaschen och gå dit, vill du med?

 

Kommentarer

 • Fröken Nord säger:

  Självklart!

  Det ska bli skojigt värre! Förra Reclothing var fyllt av cupcakes och riktigt snygga secondhandfynd! & kan det bli bättre att man kan dricka en öl samtidigt?!

  Den 5 april 2011 kl. 13:31
 • Cam. säger:

  Ååååhhhhh!

  Den 6 april 2011 kl. 13:37

Kommentera