Fredflare.com

Efter ett besök hos Pretty in Pink fick jag nys om den här sidan, fredflare.com. Och där fanns det roliga pryttlar vill jag säga. Absolut inget som jag behöver, men så roligt det vore med rutig tejp, smörgåsplånbok och de där salt- och pepparkaren som ser ut som batterier. Exempelvis. Men nej. Bara fönstershoppa och fantisera. Fast det där halsbandet med ett munspel kanske jag behöver lite grann.

Vet ni, att när jag gick på gymnasiet, då var jag en hejare på att glömma mina skåpnycklar lite överallt på skolan, vilket resulterade i att jag blev polare med vaktmästarna. Och de gångerna min nyckel inte hade kommit in till dem så snacka vi lite skit och till slut när jag hade varit där så många gånger, fick jag själv kolla i den där lådan med borttappade saker. Och en gång fick jag ett munspel, som jag kunde spela på till mina nycklar kom fram. Jag kan inte spela munspel men ibland är det roligt att låta med annorlunda ljud. Dessutom håller jag reda på mina nycklar nu. En liten parentes bara.

Pretty in Pink är by the way en fena på att visa sina känslor i fina bilder, dela med sig av 50-talets svunna tid och göra önskecollage. Bara så att ni vet.

 

Kommentera