Fredagsfix

Det här med fredagsmys är inget vi håller på med i stora drag. Ordet mys är för övrigt ett ord som jag sällan använder då jag får rysningar av att det alltid ska vara så himla mysigt. Nej. Jag behöver inte ha det mysigt.

Fredagsfix däremot, det är bra grejer. För kakel i köket är lämpligt. Därför satte Jocke och jag det igår kväll. Jag har aldrig satt kakel själv innan, men det gick fint. Dock skulle jag hämta vatten till att blanda fixet, men jag visste inte att det skulle vara till det så jag tog varmt vatten för att Jocke inte skulle frysa om händerna. Omtänksamt. Men det var fel, för då börjar det ”brinna” fortare och alltså torka snabbare. Fix och trix, den där smeten som man sätter antingen på plattorna eller på väggen för att det ska fastna. Alltså.

Innan ”Högklackat” drog igång var väggen klar och jag kunde skratta glatt mellan tuggorna av lite plockmat. Plockmat funkar fint när man inte har ett funktionellt kök. Bara så ni vet.

Sen somnade jag i soffan och nu är det lördag. Här ska det fortsättas med olika projekt, kanske lite dragning av el i köket, planering av syrum eller platsbyggdbokhylla på kontoret. Och nej. Jag har inte packat upp dammsugaren än.

Kommentarer

  • Emma säger:

    Jag tycker ni verkar ha det mys 😉 Snyggt får ni det också!

    Den 21 april 2012 kl. 10:47

Kommentera