Fredagsfix

GräsklippningSjönBlåbärSnubblaBrevlådor
Jag fick ny energi så fort vi bestämde oss för att åka ut till stugan i fredags. Termometern i bilen visade på 25,5 och dubbelbrillorna var på. Vi kom överens om att det där köket fick vika hädan för familjemys de luxe.

Och det var sommar. Grannarna satt ute i sina trädgårdar och åt middag och jag störde friden med att dra igång gräsklipparen. Så under tiden som Jocke och Frank satt och pratade om livet på verandan så svettades jag upp och ner på tomten tillsammans med gräsklipparen utan driv. Sen dammsög jag uterummet innan vi gick på en liten promenad ner till sjön. Bär ner mig till sjön, jag känner att jag måste dit. Kom igen, vad är lite yrsel att klaga om när jag har det så förbannat bra. Fast det är klart, åka karusell har aldrig riktigt varit min grej hur roligt resten än må vara. Jag är väl helt enkelt så lycklig och privilegierad att jag blir yr, det vore nämligen den mest logiska förklaringen. Eller att jag som sagt inbillar mig att jag tar det lugnt fast jag i själva verkar bland annat har gjort nedanstående…

Hur som helst, lyssna på det här, helgen är inte slut än och jag har redan klippt gräs, städat sommarstugan, känt mig smal, fixat dunderfrulle, ätit middag i kvällssolen med mamma och pappa, tagit ett glas rosé och det roligaste av allt, håll i er nu, köpt en motorcykel med sidovagn. Det ni.

Mer om det och den där städade sommarstugan imorgon. Snacka om cliffhanger. Haha.
Sov gott godingar!

Kommentera