Fredagen den 13:e…

…har börjat över förväntan. Turkavajen har tagit mig till nya utmaningar. Studsade ut på morgonpromenad full av glädje och energi, träffade en hackspett, några tjusiga magnolior, såg en ensam andunge och fick lite ont i magen. Fortsatte i rask takt för att komma hem och göra en god smootie med Kesellas nya smak, hallon. Jag gick bananas när jag såg att det fanns nya smaker av Kesella, köpte en av varje. Mums. Den smakade dock lite som yoghurt men fungerade alldels utmärkt i smootien förstås.

Nu laddar jag för lektion, potatissättning och grafik. Fredagen den 13:e är ingen otursdag för mig i alla fall. Jag studsar vidare och ler, glad för att det går bra nu!

 

Kommentarer

 • Ulla-Maj Christiansson, egenföretagare 333tgt Tre Goda Ting säger:

  Hej Eva!
  Jag har ett tips om du är intresserad…..
  Nu i veckan träffade jag en egenföretagare som HYR UT KONST
  http://www.konstmaklaren.se Ineke Brummer van Hardeveld
  Uthyrning, försäljning, konstförmerling, konsthängning bara så du vet ifall det kunde vara aktuellt/ännu en möjlighet. Må så gott mvh Ulla-Maj

  Den 13 maj 2011 kl. 19:22
 • Ineke BvH säger:

  Hej Ulla-Maj och Eva!

  Ni får gärna kontakta mig!

  Den 31 augusti 2011 kl. 23:12

Kommentera